Med Kultura
MED KULTURA

BANESA “ BAJRAM XHANI”

Banesë qytetare ndërtuar në vitin 1920. Përfaqëson një rrymë të caktuar arkitektonike. Është banesë tre katëshe, dhe vlerësohet për trajtimin e pamjes së jashtëme.

Fletë Teknike:

Shto informacion
    "The newly added information is the responsibility of the user who uploaded this information."