Med Kultura
MED KULTURA

Thesari
jonë

Zbuloni thesaret tona, Med Kultura zbulon perlat kulturore dhe thesare lokale që pasqyrojnë trashëgiminë e tyre unike.

Zbulo
Historinë tonë

Eksploroni historinë e pasur të Rrogozhinës dhe Kavajës, ku ngjarjet kulturore dhe monumentet thuren së bashku për të treguar historinë magjepsëse

Image DOWNLOAD MED KULTURA APP NOW! - DOWNLOAD MED KULTURA APP NOW! - DOWNLOAD MED KULTURA APP NOW! -
Sitet Kulturore
Zbulo tani

Sitet Kulturore

Sfido veten
Zhvillo nje kuiz tani

Sfido veten

Eventet ne vijim
MOS HUMBISNI SHANSIN

Eventet ne vijim

BASHKOHUNI SOT ME APLIKACIONIN ME TE RI

Zbuloni kulturën në MED KULTURA APP

SHKARKO TANI
Image
Image
Image
Image

“Ky website është krijuar nga Fondacioni Miresia në kuadër të programit EU4Culture, financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në partneritet me Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Fondacionit Miresia dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian dhe/ose UNOPS-it.