Med Kultura
MED KULTURA

BANESA “ KADRI XHAFA”

Banesë qytetare ndërtuar në fillim të shekullit të XX –të. Përfaqëson një rrymë të caktuar arkitektonike, është ndërtesë dy katëshe, dhe vlerësohet për pamjen e saj të jashtëme.

Fletë Teknike:

Shto informacion
    "The newly added information is the responsibility of the user who uploaded this information."