Med Kultura
MED KULTURA

BANESA “ HAXHI ALUSHI”

Banesa i përket ndërtimit të shek. XIX – të, ndodhet në lagjen e vjetër të qytetit të Kavajës , banesë me dy kate, është e zbukuruar me afreskë në fasadat e jashtme të banesës, e ndërtuar nga familjete pasura të Alushëve. Ambjentet brenda banesës janë të zbukuruar me tavane dekorative dhe korniza dekorative.

Fletë Teknike:

Shto informacion
    "The newly added information is the responsibility of the user who uploaded this information."