Med Kultura
MED KULTURA

Panairi i i fruti kultures ne Germenj

Date: 10/09/2023

Panairi i i fruti kultures ne Germenj Njesia Administrative Lekaj Bashkia RRogozhine.
Ky aktivitet zhvillohet per here te pare ne kete njesi pasi kemi disa platacione me vreshata dhe fruta te tjera.

Start Date: 10 September 2024
End Date: -
Event Category: Panair
Venue Name: Germenj Nj.A. Lekaj